Project Orchard House

Home / Project / Project Orchard House

Project Orchard House

Orchard House

HERO IMAGE OFFICE

The brief:

To update an old building into house, for a new Property Developer Company Head Quarters. From the moment you walk in, the same theme runs throughout; from ceiling details to bespoke wall feature lit sky line.

The job encompassed a Reception and feature logo area, with meeting rooms and a main boardroom.

The client requested hidden IT storage, an additional storage room, main working office for staff and a Managing Directors office.

Our team also installed an office Kitchen and rest area for the staff

Details:

Boardroom – Egger Pasanda pine
IT Storage – Egger cashmere
Storage room – Egger lava back

Main working office
3 -Corian Ash Concrete desk to sit 24 members of staff with built-in raised dividers to stop noise
Sand grey matt pedestals
Wireless phone changing points

MD office
Wall of Xyrocleaf cream leather. Tall storage units for files and housing a secret door to the bathroom, along with a drinks fridge.

Kitchen and rest area
Range: German Schuller
Colours: Targa Steel Grey effect, Pasanda Pine
Handles: Handleless
Worktops: Corian weathered Concrete
Appliances: Neff
Quooker: Hot tap Nordic square
Sink: Stainless steel